Soproni Közgyűlés

Soproni Közgyűlés

40 millió forintunk sorsa

2018. január 24. - Vörös Viktor

Miközben az Erzsébet kórház több száz dolgozója között szétosztásra kerülő Semmelweis napi jutalom mindössze 3 millió forint, addig Orbán országában még a leggyengébben teljesítő focicsapat is mérhetetlen pénzeket kap. De ez sem elég, mert a soproni polgárok adóforintjaiból annyi van, hogy jut belőle ha kell.
foci.jpg

 

Vannak ugyanis dolgok, amelyek bár titkosak mégis kiderülnek… Ez a tétel igazolódik be most is. A zuhanyhíradóból csak-csak kiszivárgott, hogy az NB II-es SVSE labdarúgó csapatát üzemeltető Kft 2017. december elején 40.000.000 Ft-os rendkívüli támogatást, netán hitelt kapott Sopron MJV önkormányzatától…(?)
svse.jpg

 A pontos jogcímet egyenlőre nem ismerhetem, hiszen az ügyletet felháborító módon ez idáig nem tárgyalta Sopron MJV közgyűlése…  Nem is értem! Miért takargatja ezt a városvezetői tandem? Mikor akarnak meggyőzni bennünket, arról, hogy milyen jó helyre megy az önkormányzati sok milliós összeg? Amikor már felélték a pénzt? A soproni klub, „országos profijai” a bajnokság utolsó helyén szerénykednek. Nem is csoda, hogy a Városi Stadionban már csak pár százan szorítanak a kedvencek sikeréért.  A következő közgyűlésen erről is meg fogom kérdezni Fodor Tamás polgármestert, aki sokak szerint nem is szereti a focit! Belegondolni is rossz, mennyi közpénzt herdálnának el, ha még szeretné is!

A bejegyzés trackback címe:

https://sopronikozgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3513600453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása